Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

NBA Mock Draft 2018: Lottery Picks (1-14)



Λίγο πριν την έναρξη του Conference Play στο κολεγιακό μπάσκετ, ο John Constantine σε συνεργασία με τον διαχειριστή της σελίδας, Chicago Bulls Greece, ανοίγουν τις σημειώσεις τους και παρουσιάζουν τα 14 πιο hot ονόματα που αναμένεται να ακούσουμε τον Ιούνιο από τον κομισσάριο Adam Silver.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Γιώργο για την βοήθεια στην σύνταξη αυτού του άρθρου ο οποίος συνέταξε τις αναφορές για τους Μarvin Bagley III, DeAndre Ayton, Micheal Porter Jr., Collin Sexton, Miles Bridges, Robert Williams και Bruce Brown.



NBA DRAFT LOTTERY



1. Marvin Bagley III

Ημερομηνία Γέννησης: 14/3/1999
Σχολείο: Duke
Θέση: PF/C 
Ύψος: 6'11''
Έτος: Freshman


Στατιστικά (NCAA): 22 πόντοι, 11.2 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 0.9 μπλοκ - 61 % 2π, 35 % 3π, 60 % 1π


Το γεγονός ότι ο Μάρβιν Μπάγκλι ''πήδηξε'' ένα χρόνο στο High School για να μπει στο κολέγιο, αποτέλεσε την ιστορία του καλοκαιριού στο NCAA. Ο 18χρονος έχει καταφέρει ήδη να εντυπωσιάσει με τη φανέλα των Blue Devils, και έχει βάλει γερή υποψηφιότητα για να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στο επόμενο Draft. 

O Μπάγκλι έχει πολύ καλό size που σε συνδυασμό με το τρομερό του skillset, τον καθιστούν ένα παίκτη με τρομερό potential. Τρέχει εξαιρετικά το γήπεδο, έχει καλό χειρισμό της μπάλας για το ύψος του, και έχει δείξει την ικανότητα να σουτάρει τόσο από μέση, όσο και από μακρινή απόσταση, αν και θα χρειαστεί να δουλέψει κι άλλο σε αυτό τον τομέα. Είναι επίσης, πολύ καλός rim roller και ριμπάουντερ. Τα ερωτηματικά με τον ψηλό του Coach K ξεκινούν αν αναρωτηθεί κανείς ποια είναι η θέση του στο ΝΒΑ. Το σουτ του δε βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο ώστε να χαρακτηριστεί ''stretch 4'', που είναι η νέα πατέντα στην κορυφαία μπασκετική λίγκα, ενώ δεν είναι και ο καλύτερος rim protector για να τοποθετηθεί μόνιμα στη θέση του Center. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι ο Μπάγκλι έχει το potential να γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης. 


2. Luka Doncic 

Ημερομηνία Γέννησης: 28/2/1999,  Ομάδα: Real Madrid
Ύψος: 6'7", Θέση: SG/SF, Τάξη: International




Στατιστικά (Ευρωλίγκα): 19.7 πόντοι, 6.1 ριμπάουντ , 4.2 ασίστ - 60.1 % 2π, 35.6 % 3π, 89.6% 1π


O Λούκα Ντόντσιτς είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον prospect από την δική μας πλευρά του Ατλαντικού εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Το hype που έχει δημιουργήσει ήδη από τα 17 του είναι μοναδικό, έχει ήδη σαρώσει τα Ευρωπαϊκά παρκέ και τώρα μένει να κάνει τα ταχυδακτυλουργικά του και στην αντίπερα όχθη.

Ο Σλοβένος σούπερσταρ είναι έτοιμος παίκτης με elite μέγεθος και ωριμότητα βετεράνου. Σπουδαίος σκόρερ από κάθε μήκος και πλάτος του παρκέ, μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του ή άλλους με το απίστευτο -για την ηλικία του- court vision. Ο σταρ της Ρεαλ Μαδρίτης, με τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιούι περνάει περισσότερο χρόνο στον "1" και έχει εκτοξεύσει την παραγωγικότητα του. Το μεγαλύτερο αρνητικό του Ντόντσιτς είναι πως δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος και εκρηκτικός, κάτι που τον επηρεάζει σε καταστάσεις απομόνωσης και σε άμυνα 1v1.



3. DeAndre Ayton

Ημερομηνία Γέννησης: 23/7/1998
Σχολείο: Arizona
Θέση: C
Ύψος: 7'1''
Έτος: Freshman


Στατιστικά (NCAA): 19.6 πόντοι, 11.2 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ, 1.3 μπλοκ - 60 % 2π, 26 % 3π, 72 % 1π

Μετά από τον Λάουρι Μάρκανεν, ο Σον Μίλερ κατάφερε να φέρει ένα ακόμη ''unicorn'' στους Γουάιλντκατς της Αριζόνα. Ο ΝτεΆντρε Έιτον μοιάζει σαν ψηλός φτιαγμένος σε εργαστήριο. Σωματικά είναι ο πιο physical και ο πιο έτοιμος παίκτης του Draft. Το skillset του Έιτον αρχίζει κάτω από το καλάθι, όπου είναι ανίκητος σε κολεγιακό επίπεδο, και φτάνει μέχρι τη γραμμή του τριπόντου, στην οποία δείχνει ότι μπορεί να καταφεύγει συχνά αν συνεχίσει να βελτιώνεται. Ο ψηλός από τις Μπαχάμες είναι εξαιρετικός rim runner και ριμπάουντερ, ενώ έχει δείξει potential και στο σουτ από όλες τις αποστάσεις, αν και θα χρειαστεί δουλειά σε αυτό τον τομέα γιατί για την ώρα είναι κάπως flat. 

Potential υπάρχει και στην άμυνα, και μεγάλο μάλιστα. Το φυσικό προφίλ του Έιτον είναι από αυτά που δε βγαίνουν συχνά και φαίνεται ότι το να γίνει καλός αμυντικός θα είναι θέμα θέλησης και καλής καθοδήγησης από το κλαμπ στο οποίο θα καταλήξει. Ωστόσο, αν θέλει να τελειοποιήσει το παιχνίδι του, θα πρέπει να σταματήσει να ''αγαπάει'' υπερβολικά το εξωτερικό σουτ, και να μείνει περισσότερο στο ζωγραφιστό, όπου μπορεί να κάνει θραύση. Επίσης, το motor του είναι λίγο questionable για την ώρα, αλλά η πρώτη ύλη για να αποτελέσει έναν εξαιρετικό παίκτη, είναι εκεί. 

4. Micheal Porter Jr.

Ημερομηνία Γέννησης: 29/6/1998
Σχολέιο: Μissouri
Θέση: SF
Ύψος: 6'10''
Έτος: Freshman


  
Ο Πόρτερ είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής Draft Class, αφού μάλλον θα χρειαστεί να χάσει όλη τη σεζόν με πρόβλημα στη μέση, κάτι που ίσως να επηρεάσει και το stock του. Ο φόργουορντ του ''Μίζου'' είναι ένας καταπληκτικός σκόρερ και απ' τα τρία επίπεδα (inside, mid range, 3pt range) με elite athleticism. Έχει καταπληκτικό size και skillset για τη θέση του και potential να εξελιχτεί σε secondary playmaker σε οποιαδήποτε επίθεση. Σε καταστάσεις fast break, μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά μόνος του, ενώ έχει το potential να αποτελέσει και elite παίκτη σε καταστάσεις 1V1. 

Τα σημεία στα οποία μπορεί να βελτιωθεί είναι η συγκέντρωση στην άμυνα, την οποία χάνει καμιά φορά (η πρώτη ύλη είναι όμως εκεί), και το desicion making καθώς βελτιώνεται ως πλέιμεικερ. Το γεγονός ότι θα χάσει τη σεζόν δε θα τον βοηθήσει να βελτιώσει το παιχνίδι του, αλλά αν μη τι άλλο ο Πόρτερ είναι ένας παίκτης έτοιμος για το επίπεδο του ΝΒΑ, ακόμα κι έτσι. 

5. Mohamed Bamba  

Ημερομηνία Γέννησης: 12/5/1998, Ομάδα: Texas Longhorns
Ύψος: 7'0", Θέση: C, Τάξη: Freshman




Στατιστικα (NCAA): 10.7 πόντοι, 10.1 ριμπάουντ , 4.0 κοψίματα - 60.1 % 2π, 15.4 % 3π, 60 % 1π

Ο Μοχάμεντ Μπάμπα έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα χεριών που έχει μετρηθεί στο Nike Basketball Camp. Συγκεκριμένα, το wingspan του φτάνει στα 237 εκατοστά με πάρα πολλούς να τον συγκρίνουν ήδη με τον Ρούντι Γκομπέρ.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που φέρνει ο Μπάμπα στο παρκέ είναι η άμυνα. Μπορεί να ελέγξει το ζωγραφιστό χάρη στα τεράστια άκρα του και με το υψηλό motor το οποίο παίζει. Αρκετά γρήγορος για παίκτης του μεγέθους του. Επιθετικά όμως, απέχει από το να χαρακτηριστεί έτοιμο prospect. Το ρεπερτόριο του είναι περιορισμένο ενώ σε μία Λίγκα που πλέον ψάχνει stretch ψηλούς, ο παίκτης του Τέξας δεν αγγίζει καν τον χαρακτηρισμό αυτό. 


6. Jaren Jackson Jr.

Ημερομηνία Γέννησης: 15/9/1999, Ομάδα: Michigan Spartans
Ύψος: 6'11", Θεση: PF, Τάξη: Freshman



Στατιστικά (NCAA): 10.1 πόντοι, 7.2 ριμπάουντ, 2.8 κοψίματα - 60.2 % 2π, 43.8% 3π, 81.8 % 1π

Ο γιος του άλλοτε γκαρντ των Σπέρς είναι ένας σύγχρονος forward που παρέα με τον Μάιλς Μπρίτζες μπορεί να οδηγήσουν τους Σπαρτιάτες του Μίσιγκαν στην Γη της Επαγγελίας. Θα τα καταφέρουν;

Στο αγωνιστικό προφιλ, ο γεννημένος στην Ιντιάνα φόργουορντ, είναι ένας ευκίνητος forward με δυνατά τελειώματα γύρω από το ζωγραφιστό. Έχει προοπτικές τόσο ως stretch ψηλός ως Pick and Pop όσο και ως εξαιρετικός αμυντικός. Η μηχανική του όμως θα χρειαστεί δουλειά μιας και έχει χαμηλό σημείο απελευθέρωσης και πολλές φορές φαίνεται να μην έχει ισορροπία. Θα χρειαστεί να βελτιωθεί στο πως αντιμετωπίζει καταστάσεις double team. 


7. Collin Sexton

Ημερομηνία Γέννησης: 4/1/1999
Σχολείο: Αλαμπάμα 
Θέση: PG
Ύψος: 6'2''
Έτος: Freshman


Στατιστικά (NCAA): 22.1 πόντοι, 4 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 1.4 κλεψίματα, 2.1 λάθη - 49 % 2π, 46 % 3π, 72 % 1π

Ο Κόλιν Σέξτον επιβεβαίωσε το γεγονός ότι αποτελεί έναν απίστευτο competitor, όταν οδήγησε την ομάδα του σε ένα σερί 27-15 απέναντι στη Μινεσότα, σε παιχνίδι που είχε εξελιχτεί σε 3V5 λόγω αποβολών και τραυματισμού. Ο 18χρονος πόιντ, τελείωσε μάλιστα εκείνο το ματς με 40 πόντους και δύσκολα καλάθια πάνω σε double και triple teams, κάτι που είναι προς τιμήν αυτού και φυσικά των άλλων 2 (!) συμπαικτών του. 

Ο Σεξτον είναι ένα σκόρινγκ γκαρντ. Είναι ταχύτατος και εκρηκτικός στα ντράιβ, έχει καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, μαζί με ένα καλό πακέτο runners/floaters. Πρόκειται για έναν competitor που δε παρατάει καμία φάση σε άμυνα και επίθεση, και είναι πάντα ενεργός στο επιθετικό ριμπάουντ. Το μεγάλο στοίχημα του Έιβερι Τζόνσον στην Αλαμπάμα όμως, είναι να τον μετατρέψει σε πραγματικό πόιντ γκαρντ. Το desicion making του Σέξτον θέλει δουλειά και θα χρειαστεί να βελτιωθεί ως πλέιμεικερ για να καθιερωθεί ως βασικός άσος σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Η νοοτροπία του πάντως μπορεί να τον οδηγήσει ψηλά. 


8. Miles Bridges

Ημερομηνία Γέννησης: 21/3/1998
Σχολείο: Μίσιγκαν Στέιτ
Θέση: SF/PF
Ύψος: 6'7''
Έτος: Sophomore


Στατιστικά (NCAA): 15.4 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ - 44 % 2π, 34 % 3π, 88 % 1π

Η απόφαση του Μπρίτζες να μείνει για άλλη μια χρονιά στους Σπάρτανς του Τομ Ίζο και να μη δηλώσει για το Draft, σόκαρε πολλούς. Ο δυναμικός φόργουορντ από το Φλιντ του Μίσιγκαν, ξεκίνησε τη σεζόν όντας φαβορί για να αναδειχθεί National Player Of The Year στο κολεγιακό πρωτάθλημα, όμως ψάχνει ακόμα τρόπους να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του και δεν έχει το αναμενόμενο ξεκίνημα. Το φυσικό του πακέτο όμως, σε συνδυασμό με τη δύναμή του, τον καθιστούν match up nightmare για οποιοδήποτε αντίπαλό του στο NCAA.

Ο Μπρίτζες έχει το inside presence για να αποτελέσει πρόβλημα στις άμυνες του ΝΒΑ. Είναι καλός σποτ σούτερ και πολύ δυνατός στα ντράιβ πηγαίνοντας προς τα αριστερά. Ωστόσο, είναι tweener. Είναι πραγματικά δύσκολο να προβλέψει κανείς τη θέση στην οποία θα καθιερωθεί στο ΝΒΑ, μιας και δεν έχει ιδιαίτερα καλό χειρισμό μπάλας και playmaking skills για να αποτέλεσει ''3'' και δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός για να αποκαλεστεί ''4''. Επίσης, το σουτ του μετά από ντρίπλα χρειάζεται δουλειά. Το γεγονός όμως, ότι μπορεί να αλλάξει και να αμυνθεί 4 θέσεις, σε συνδυασμό με το φυσικό του πακέτο, μπορεί να τον κάνει πολύτιμο σε μια λίγκα που οι θέσεις πλέον υπάρχουν μόνο στα χαρτιά. Είναι κομβικό για τον Μπρίτζες να καταλήξει σε κάποιον καλό προπονητή, ο οποίος θα βρει τρόπους να τον χρησιμοποιήσει. 

9. Kevin Knox
 Ημερομηνία Γέννησης: 11/8/1999, Ομάδα: Kentucky Wildcats
Ύψος: 6'9", Θέση: SF/PF, Τάξη: Freshman

Στατιστικά (NCAA): 16.6 πόντοι , 5.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ - 57.6 % 2π, 34.2 % 3π, 70.3 % 1π

Τι σόι Draft θα είναι αν δεν υπάρχει στην λοταρία ένα παιδί του Τζον Καλιπάρι ; Ο Κέβιν Νοξ μέχρι πριν από 3 χρόνια ήταν από τους καλύτερους γυμνασιακούς παίκτες στο αμερικάνικο football και ξαφνικά είναι lottery pick στο NBA. Διόλου άσχημα...

O Κέβιν Νοξ είναι από τους πιο προικισμένους σκόρερ του φετινού Draft. Έχει βελτιώσει την μηχανική του και μπορεί να σκοράρει τόσο από μέση όσο και μακρινή απόσταση. Όταν έχει διάθεση, μπορεί να μαρκάρει σχεδόν όλες τις θέσεις στο παρκέ. Για την ώρα όμως έχει κολλήσει ανάμεσα στις δύο θέσεις των forwards. Ίσως του ταιριάζει καλύτερα η θέση "4", αν και έχει καλά αλλά όχι εξαιρετικά προσόντα. Κάνει αρκετά λάθη με την μπάλα στα χέρια και πρέπει να βελτιωθεί.


10. Robert Williams

Ημερομηνία Γέννησης: 17/10/1997
Σχολείο: Τέξας A&M
Θέση: C
Ύψος: 6'10''
Έτος: Sophomore


Στατιστικά (NCAA): 8 πόντους, 9.5 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, 1.3 κλεψίματα, 2.3 μπλοκ - 63 % 2π, 40 % 1π

Σε αυτή τη νέα εποχή που βιώνουμε στο ΝΒΑ, η νέα μόδα των Σέντερς, είναι πιο πιστή στο μοντέλο των Κλιντ Καπέλα, ΝτεΆντρε Τζόρνταν κλπ. Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς μπορεί να γίνει ένας τέτοιος ψηλός στο ΝΒΑ. Εξαιρετικός rim protector (διαθέτει τρομερό wingspan), rim runner, lob catcher και αμυντικός ψηλός, ο 20χρονος είναι τέλειο fit για το σημερινό ΝΒΑ, κάτι που δε περνάει απαρατήρητο από τους scouts.

Τεχνικά είναι πιο μπροστά απ' ότι ο Καπέλα ή ο Τζόρνταν στην ηλικία του, καθώς έχει δείξει ικανότητα να βάλει το σουτ μέσης απόστασης. Σίγουρα όμως αντιμετωπίζει προβλήματα στο desicion making και σε ο,τι έχει να κάνει με τεχνική, καθώς άργησε να ξεκινήσει το μπάσκετ. Αν όμως τον αναλάβει ένας προπονητής που θα αντιληφθεί ότι ο Γουίλιαμς μπορεί να παίξει τον ρόλο που έχει ο Καπέλα στο Χιούστον, τότε ο ψηλός του Τέξας θα γίνει χρήσιμος παίκτης στο ΝΒΑ.


11. Trevon Duval

Ημερομηνία Γέννησης: 3/8/1998, Ομάδα: Duke Blue Devils
Ύψος: 6'2", Θέση: PG, Τάξη: Freshman


Στατιστικά (NCAA): 12.5 πόντοι, 7.0 ασίστ, 2.0 κλεψίματα - 56.3 % 2π, 16.7 % 3π, 62.5 % 1π

Ο <<Υπολογιστής του Duke>> είναι από τους παίκτες που έχουν κάνει τα μεγαλύτερα βήματα πρόοδου από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ντέρχαμ της Βόρειας Καρολίνας.

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι περισσότεροι scouts είχαν διαγνώσει το χαμηλό court vision του, ο Ντουβάλ το έχει μετατρέψει σε ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του. Ειδικότητα του το ανοιχτό γήπεδο όπου μπορεί χάρη στο άνοιγμα χεριών του (203 εκατοστά, παρακαλώ) να κλέψει μπάλες, να ξεχυθεί στο transition και να εκμεταλλευτεί την αθλητικότητα του. Αν είχε και σουτ, ίσως να ήταν το Νο 1 στο φετινό Draft αλλά και πάλι παραμένει ένα intriguing lottery pick.


12. Wendel Carter  Jr.


Ημερομηνία Γέννησης: 16/4/1999, Ομάδα: Duke Blue Devils
Ύψος: 6'10", Θέση: PF/C, Τάξη: Freshman

Στατιστικά (NCAA): 12.8 πόντοι, 8.9 ριμπάουντ, 1.9 κοψίματα - 62.7 % 2π, 50% 3π, 63.6 % 1π

Το Duke είχε χρόνια να μας δώσει τέτοια φουρνιά με όλη του την πεντάδα να είναι στον 1ο γύρο και τρείς freshmen στην Λοταρία. Η μόδα των one & done στα καλύτερα της και ο coach Κ πάλι τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Πάμε να γνωρίσουμε τον ψηλό από την πολιτεία της Georgia.

Αρκετά αποτελεσματικός σκόρερ για ψηλός, με τρομερή έφεση στο ριμπάουντ και καλός μπλοκέρ. Έτοιμος ψηλός για το επόμενο επίπεδο και με ικανότητα στην πάσα για παίκτη της θέσης του. Για big man δεν είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός, ίσως είναι ελαφρώς undersized και θα πρέπει να μετακινηθεί στο "4" όταν μεταβεί στο NBA. Το post up παιχνίδι του, αν και αρκετά καλό, φαίνεται πως έχει ακόμα δουλειά μέχρι να τελειοποιηθεί και απέχει από τον μέγιστο βαθμό.


13. Lonnie Walker 

Ημερομηνία Γέννησης: 14/12/1998, Ομάδα: Miami Hurricanes
Ύψος: 6'4", Θέση: SG, Τάξη: Freshman

Στατιστικά (NCAA): 9.9 πόντοι, 2.9 ριμπάουντ, 1.6 τελικές - 53.6 % 2π, 41.9 % 3π, 71.4 % 1π

Το Πανεπιστήμιο του Miami έχει κάνει αρκετά ενθαρρυντικά βήματα πρόοδου και φέτος είναι πολύ πιθανό να έχει τον πρώτο παίκτη του που θα καταλήξει στην Λοταρία του Draft. O ΜVP του Jordan Brand Classic All-American και ο δεύτερος καλύτερος SG της χώρας είναι ένα ενδιαφέρον prospect το οποίο αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά.

Αυτό που μπορεί να εντυπωσιάσει τον μέσο θεατή βλέποντας τον Γουόκερ είναι το εντυπωσιακό φυσικό προφίλ του. Δυνατό κορμί, εξαιρετικό σώμα και μεγάλοι δρασκελισμοί. Ταυτόχρονα, είναι σπουδαίος σουτέρ και έχει potential στην άμυνα χάρη στην ικανότητα του να παίζει άμυνα στον σουτέρ. Ο σούτινγκ γκαρντ του Μαίαμι είναι ένας παίκτης που θέλει την μπάλα στα χέρια του για να είναι αποτελεσματικός και γι αυτό πρέπει να βελτιώσει το ball handling του μιας και οι προσπάθειες του από την γραμμή της φιλανθρωπίας είναι ελάχιστες.


14. Bruce Brown

Ημερομηνία Γέννησης: 15/8/1996
Σχολείο: Μαϊάμι 
Θέση: SG
Ύψος: 6'5''
Έτος: Sophomore


Στατιστικά (NCAA): 11.7 πόντοι, 8.6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1.7 λάθη - 47 % 2π, 40 % 3π, 44 % 1π

Ως ένας 3&D παίκτης μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό μέλλον στο ΝΒΑ. Πέρα από αυτό όμως, ο Μπρους Μπράουν έχει δείξει φέτος βελτίωση στο all-around παιχνίδι του. Έχει δυνατό upper body για να αμυνθεί 3 θέσεις, είναι αθλητικός, καλός σουτέρ τριών πόντων και έχει κάνει βήματα προόδου ως πλειμέικερ και ριμπάουντερ. Το ένα πράγμα που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει καλά στην κορυφαία λίγκα, είναι η άμυνα. Ο Μπράουν έχει τα physical tools να αποτελέσει εξαιρετικό αμυντικό. 

Πέρα από αυτό όμως, το σουτ του μπορεί να χαρακτηριστεί streaky (έχει βελτιωθεί πολύ πάντως), ενώ τα τελειώματά του στο ζωγραφιστό δεν είναι ιδιαίτερα καλά για παίκτη με τα φυσικά του προσόντα. Το desicion making του θέλει επίσης δουλειά, αλλά το γεγονός ότι βελτιώνεται σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού του, μόνο ενθαρρυντικό μπορεί να είναι. Θα περίμενε κανείς το σκορ του Μπράουν να βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα από τους 12 πόντους που μετράει αυτή τη στιγμή, αλλά υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποτελέσει τον Ντόνοβαν Μίτσελ αυτού του Draft

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου